Myhrvold

WHATS IN MY MINI PURSE

 • Publisert: 01.07.2017, 10:15
 • Kategori: Blogg
 • Da jeg var i London kjøte jeg meg en ny liten veske fordi den forrigje jeg hadde holdt på å falle fra hverandre. Jeg elsker denne veska og jeg har hatt den med i alle antrekkene mine siden jeg fikk den. Jeg har egentlig aldri vært en ordentlig veskejente, men dette er serisøt veska som har gjort meg til en skikkelig veske jente. Jeg bruker denne veska hele tiden og jeg har den med meg overalt og jeg tenkte at siden jeg endelig har blitt en veskejente så kan jeg vise dere hva jeg har oppi veska.  Her er veska mi. Den er veldig liten, men det er det jeg liker best med den tror jeg. Jeg liker å ikke bære på sånn alt for store og tunge ting når jeg skal få gjort mye. Jeg kjøpte den søte dusken som jeg hengte på og jeg synts den bare gjorde hele veska enda søtere.  Det viktigste jeg har oppi veska mi er nølkene og lommeboka mi. Det er egentlig ikke mer å si om det annet enn at det er viktig å ha med når man skal ut.  Så fant jeg litt rusk nederst i veska hvor jeg fant en kvittering og noen lus som er rart fordi jeg ikke bruker det en gang haahah.  Jeg har også med meg solbrillene mine som er greie å ha med selv om det ikke er sol. Jeg har ikke alltid behov for dem for å dekke øya mine for sola, men jeg liker å ha dem på hodet for å få vekk håret fra ansiktet.  Også har jeg den nye leppestiften min og et lite speil. Jeg har brukt denne leppestiften hver dag siden jeg kjøpte den fordi den passer til alt så det er derfor den er i veska mi hele tiden så jeg kan fylle den på selv om jeg ikke er hjemme.

  Dette er alt jeg har i veska mi, men jeg vet at jeg har prøvd å holde den ryddig med tanke på at den er så ny. Jeg tenker at senere når jeg har hatt veska en lengere stund så kan jeg legge ut et innlegg lignende dette for å se hva jeg har oppi da.

 • Publisert: 01.07.2017, 10:15
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria

  01.07.2017 kl.10:22

  Utrolig artig innlegg! Mye til felles i vesken :-)

  due

  01.07.2017 kl.10:31

  Kult innlegg. Den vesken er hakket for lita for meg, men kjempe søt. Jeg liker ikke store vesker. Jeg må ha vesker med lommer og god plass inni.

  Skriv en ny kommentar

  hits